Kærlighed til vin forpligter

Når man opkalder sin virksomhed efter det absolutte omdrejningspunkt; en ægte kærlighed til mad og vin, og deri et dybfølt ønske om at videregive denne kærlighed til andre, så forpligter det.

Fra det første åndehul åbnede i 1997 er der løbet meget vin i åen, og i dag består Love of Food N' Wine af syv forskellige restaurationer og to vinbutikker rundt om i skønne København; Bibendum, Falernum, Paté Paté, Husted Vin Sydhavnen og

Husted Vin Gl. Strand, Vinbodegaen på både Frederiksberg og Nørrebro, Paté Paté Winebar & Tapas i Kastrup Lufthavn samt Glou Glou - og mon ikke der er flere på vej.

I centrum står manden der startede det hele, Kenn Husted, som er både ejer, vinimportør, idémand og krofatter. Hans evige udbrydertrang og stræben efter nye unikke samarbejder med såvel vinbønder som leverandører, hans madfantasier og evne til at samle passionerede mennesker i både køkkenet og bag baren, er fortsat en stor drivkraft i virksomheden. For hos LOFNW gør vi en dyd ud af ikke at være helt som alle andre i restaurationsbranchen. Kenn Husted følger sit hjerte og tør tage chancer, og det afspejles i virksomhedens vækst. Historien slutter aldrig, tværtimod tilskrives der hele tiden flere kapitler, og vi håber så mange som muligt vil ”læse med” og tage del i vores spændende rejse.

Smallegade

 

Vinbodegaen Frederiksberg er lukket - vi henviser til Vinbodegaen Nørrebro eller en af vores andre steder: Bibendum, Falernum, Paté Paté, Wakha eller Glou Glou.

Jægersborggade

 

Jægersborggade 56

2200 København N

Mail norrebro@vinbodegaen.dk

Telefon +45 38 11 30 30

Restaurant

Man LUKKET

Tirs – Ons 17.00 - 23.00
Tors 17.00 - 00.00
Fre 14.00 - 01.00

Lør 13.00 - 01.00
Søn LUKKET

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon

Se Fødevarestyrelsens

smiley-rapporter

Nyhedsbrev

Få nyt fra Vinbodegaen og resten af LOFNW familien én gang månedligt.