Vinbodegaen er afslappet nørderi 

Hvad enten du er vinafficionado eller rookie ud i vin, så har vi plads til dig hos Vinbodegaen. Vi er ikke bange for at kalde os selv for nørder. For nørder er jo bare et andet ord for entusiaster!

På det hippe og hyggelige hjørne af Jægersborggade på Nørrebro finder du Vinbodegaen. Vi er både vinbar og vinsalg i ét med passion, nærvær og en afslappet holdning til god vin. Her dropper du ind til et glas fyraftensvin, en hyggeaften med veninderne, en date eller bare for at hente et par solide flasker vin til weekenden.

Vi får al vores vin fra vores vinpusher Husted Vin, som siden 1999 har gjort sit for at introducere skæv og anderledes vin på hylderne.

For ejer og vinmand Kenn Husted er Vinbodegaen et skridt ”back to basic” . Her råder den dybtfølte men stadig afslappede vin-entusiasme, og skuldrene sænkes automatisk når du træder indenfor døren.
 
”Jeg vil gerne samle folk om vin og lidt let mad, til en sludder om alt eller intet, og ikke mindst give dem muligheden for at købe et par af de gode flasker med hjem til priser, hvor alle kan være med” fortæller Kenn Husted. 

Smallegade

 

Vinbodegaen Frederiksberg er lukket - vi henviser til Vinbodegaen Nørrebro eller en af vores andre steder: Bibendum, Falernum, Paté Paté, Wakha eller Glou Glou.

Jægersborggade

 

Jægersborggade 56

2200 København N

Mail norrebro@vinbodegaen.dk

Telefon +45 38 11 30 30

Restaurant

Man LUKKET

Tirs – Ons 17.00 - 23.00
Tors 17.00 - 00.00
Fre 14.00 - 01.00

Lør 13.00 - 01.00
Søn LUKKET

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Instagram Icon

Se Fødevarestyrelsens

smiley-rapporter

Nyhedsbrev

Få nyt fra Vinbodegaen og resten af LOFNW familien én gang månedligt.